Înainte de recondiționare

După recondiționare

Etapă intermediară

Înainte de recondiționare

După recondiționare

  • Lemnul vechi și deteriorat se poate recondiționa cu succes, dându-i-se din nou valoare și frumusețe. Până și parchetul care se mișcă poate fi restaurat folosindu-se soluții profesionale.
  • O recondiționare de calitate se face cu meșteri pricepuți și cu scule profesionale pentru un minim impact asupra locuinței (fără degajare de praf, protejarea finisajelor) și obținerea unor suprafețe uniforme și fine fără pete, zgârieturi și alte defecte.
  • În general, parchetul vechi prezintă rosturi și fisuri. Acestea se acoperă în totalitate cu o pastă compusă dintr-un chit transparent sub formă de gel care se amestecă cu rumegușul parchetului rezultat din șlefuirea cu cel mai fin abraziv. Acest chit sub formă de pastă se va întări în rosturi preluând în aclași timp și culoarea parchetului.
  • În ceea ce priveste finisajul parchetului din lemn, poate fi realizat cu produse transparente pastrândui-se nuanța naturală sau poate fi colorat în diferite nuanțe și cu diferite grade de luciu
  • Costurile unei recondiționări sunt în general cu cca 70% mai mici decât costul înlocuirii parchetului de lemn cu altul nou

Etape de lucru – recondiționare sală de mese Bosch, Jucu (Cluj)

Etape de lucru – recondiționare Arca lui Noe – Iulius Mall, Cluj-Napoca

Alte servicii: