• Scările interioare prin faptul că unesc două spații suprapuse ale aceleiași locații fie ea casă particulară sau spațiu comercial sunt foarte importante atât din punct de vedere tehnic cât și estetic. De aceea, folosirea lemnului ca și soluție de placare a lor, este întotdeauna o alegere bună indiferent de forma scărilor: drepte, spirale, elicoidale sau rotunde.
  • Placarea cu lemn a treptelor necesită multa îndemânare și minuțiozitate dar echipa nostră de profesioniști au experiența necesară realizării oricărui tip de scară cu diverse terminații și cu orice fel de finisaj.
  • Scările din parchet stratificat au devenit o necesitate tot mai des întâlnită. Ele vin să întâmpine o nevoie specifică: realizarea scărilor cu exact aceeași nuanță, finisaj și structură ca și parchetul de la etajele pe care le intermediază. Noi luăm același parchet folosit în restul locației și confecționăm cu multa răbdare și creativitate trepte și contratrepte, astfel încât la final, atât parchetul cât și scara să fie într-un armonios raport de formă și culoare.
  • Instalarea treptelor în mod corect se realizează prin lipire cu ajutorul adezivilor semi-rigizi după pregătirea și amorsarea stratului suport. Finisarea scărilor din lemn masiv se face cu uleiuri sau lacuri destinate unui grad ridicat de trafic.

Alte servicii: