• Parchetul din lemn masiv este elementul unic al naturii, care oferă locuințelor unicitate și acest tip de parchet reprezintă cea mai bună alegere în materie de durabilitate.   De asemenea, lemnul este un bun izolator termic, acustic și el regleaza în mod natural umiditatea din încăpere.
  • În cadrul amenajărilor interioare, parchetul masiv rămâne, indiferent de tendințe, un element cald, elegant și rezistent. Totuși produsul în sine reprezintă doar 33% din pardoseala finită, restul fiind completat în proporții egale de calitatea montajului și calitatea produselor folosite la montaj.
  • Aclimatizarea parchetului, verificarea condițiilor stratului suport și tratamentele ce se impun, lipirea lemnului cu adeziv profesional, șlefuirea și finisarea lemnului cu mașini profesionale care nu degajă praf în aer și care ajută la obținerea unui finisaj uniform, fără urme, zgârieturi sau alte defecte, sunt procese care, urmate cu rigurozitate, au ca rezultat sigur realizarea unei pardoseli ireproșabile, atât calitativ cât și estetic.
  • În ceea ce privește finisarea pardoselii din lemn în ziua de azi, datorită avansării în tehnologia din domeniu, putem spune liniștit că avem mii de variante: grunduri clasice care păstrează culoarea naturală a lemnului, grunduri ce o evidențiază, baițuri, uleiuri colorate, lacuri ecologice, toate disponibile în mai multe variante de luciu: mat, semilucios, lucios și pentru diverse valori de trafic: casnic, rezidențial, comercial sau extrem.

Alte servicii: