Este cunoscut faptul că în etapa de pregătire pentru amenajarea spațiului interior „5 minute de consultanță bună, fac mai mult decât 5 zile de căutări stăruitoare”. De aceea, echipa de profesioniști Total Parquet este gata să vă pună la dispoziție toate informațiile necesare care să vă ajute în alegerea celei mai bune soluții, pentru a avea parchetul dorit.

CE PARCHET SĂ ALEGEȚI?

Lemnul fiind un material natural, nobil și încărcat de personalitate, se pretează în general cu orice amenajare, dar există totuși unele particularități care diversifică parchetul.

Dimensiunea lamelelor de parchet, structura lor, tipul de finisaj, culoarea, gradul de luciu, sunt elemente care pot diferenția parchetul în mii de variante.

Parchetul se alege după multiple criterii, din care amintim câteva:

  • destinația încăperilor: spații comerciale, spații cu grad redus de trafic
  • designul interior
  • dimensiunile spațiilor ce urmează a fi parchetate
  • tipul de încălzire al încăperilor: încălzire prin pardoseală, încălzire prin radiatoare, etc
  • gradul de umiditate ambientală: încăperi uscate, spații umede
  • bugetul alocat pardoselei din lemn

Noi, ca și profesioniști în acest domeniu vast, vă stăm la dispoziție cu servicii de consultanță corecta și completă.

 

CE MATERIALE VĂ SUNT NECESARE, DAR ȘI POTRIVITE?

Echipa noastră vă poate furniza informații despre cei mai buni producători de materiale specifice produselor din lemn, iar în virtutea relațiilor bune pe care le avem cu distribuitorii lor la nivel local, vă asiguram cel mai bun raport preț-calitate.

De la pregătirea șapelor normale sau cu încălzire în pardoseală, materiale de lipire a parchetului masiv și stratificat, parchetul în sine, până la produse și detergenți profesionali de întreținere, cunoaștem cele mai bune soluții tehnice adaptate specificului dumneavoastră.

 

CONTACTAȚI-NE CU ÎNCREDERE!

 

INFORMEAZĂ-TE SĂ ALEGI, ALEGE SĂ FII INFORMAT!

Alte servicii: